Hva andre sier om meg

Kvinne, 31 år, Østfold

Coaching for første gang. Før min første time, var jeg veldig skeptisk. Coaching var relativt ukjent for meg. Men få minutter inn i samtalen med Gunn, følte jeg at denne måten å prate på, passet meg godt. Hun fikk meg til å slappe av, og jeg syns det var naturlig å snakke med henne. Jeg har tidligere vært hos psykolog, noe jeg ikke hadde god erfaring med. Det ble mye prat om ting som har vært, og bekymringer for ting som er, har vært, og kanskje kan komme. I samtalene med Gunn, var det mye mer konkret. Jeg fikk veiledning til å finne muligheter og løsninger for meg selv. Det var mye mer «her er jeg- dit vil jeg.» Det at jeg snakket meg frem til egne svar og løsninger, styrket troen min på meg selv og jeg ble stolt av at jeg klarte det. Gunn introduserte meg også for et verktøy som jeg likte veldig godt. Det skulle tegnes av meg, og hjalp meg med å vektlegge hva som er viktig for meg. Jeg kan på det aller sterkeste anbefale coaching. Uansett utfordringer eller omstillinger man møter i livet, er coaching en god måte å jobbe frem løsninger på.

Kvinne, 55 år, Sogn

Fortvilelse, gråt og en kropp i smerte. Jeg måtte ty til piller og behandling. Jeg tok mot til meg og ba om hjelp. Gunn var en meget god lytter, hun ga meg ro og støtte- og vips satt jeg med svaret. I dag 6 mnd. etter at jeg snakket med Gunn, er kroppen smertefri og energien er tilbake. Jeg fikk hjelp til å ta valget- slutte i jobben som ga meg tilslutt smerte. Har du store eller små problem ta kontakt med Gunn. Sitter nå og smiler, hadde ikke trodd jeg skulle bli en så glad person.

Kvinne, 56 år, Hordaland

Jeg kontaktet Gunn via ei venninne som anbefalte ho. Min voksne yngste datter hadde flyttet hjem for en liten periode. det som egentlig skulle bli en fin tid, ble et lite «mareritt». Vi klarte rett og slett ikkje å kommunisere med hverandre. Vi hadde det vondt begge to og jeg følte at jeg måtte gjøre noe, og tok da kontakt med Gunn Brox. Vi hadde en skypecoaching med Gunn, denne samtalen løste hele problematikken hos oss. Vi dvelte mye av det som hadde vært (tidligere krangler), og vi måtte lære oss å snakke til hverandre med respekt, og vise at vi var glade i hverandre. Disse grepa var en god start. Og vi minner oss stadig om coachingen/praten vi hadde med Gunn og prøver å leve etter det vi lærte av henne.
For meg og min datter har ho vært helt uunnværlig og vi har funnet tilbake til hverandre igjen.
Gir henne mine varmeste anbefalinger.

Legg inn en kommentar