Ødelegger du for deg selv?

trening av rygg (2)

Har du noen sannheter som begrenser deg?

Det hadde i alle fall jeg. Og de begrenset meg stort. Jeg lover! Jeg hadde slått meg til ro med at denne tilstanden kom jeg nok til å slite med resten av livet. Så feil kunne jeg ta…………..Heldigvis!

Jeg har i lang tid hatt problemer med helsa mi og har i løpet av denne perioden laget meg mine egne sannheter. At de sto i veien for meg og min utvikling var jeg ikke fullt så klar over.

I møte hos min fysioterapeut i dag ble jeg bedt om å foreta en øvelse hvorpå jeg svarer «Nei, det kan jeg ikke gjøre!» Prøv da, bad hun. Og jeg tenkte med meg selv – Herre Gud, dette klarer jeg aldri. Slik det er fatt med meg, så får jeg ikke til dette og det må jeg nok slite med i alle år.

Men……………..jeg prøvde som hun sa og plutselig gikk det opp for meg at Jo, jeg klarer jo dette. Med tårer i øynene, måtte jeg innrømme både for meg selv og henne. Mest for meg selv, at du verden, jeg klarer jo dette veldig lett, selv om det medfører noe smerte. Jeg er faktisk ikke så …………………som jeg trodde.

I det øyeblikket forsto jeg at jeg hadde laget meg min egen sannhet som begrenset meg så det rakk. Jeg trodde faktisk ikke at jeg kunne bli bedre.

Men nå vet jeg bedre. Jeg kan akkurat det jeg vil. Og det gir meg uante muligheter. Jeg ble så lettet og glad.

Har du det litt sånn du også? Kanskje du ikke engang er klar over hvordan du tenker om deg selv og ditt liv? Det kan være en ide og lytte til hva du sier til deg selv. Ha fokus på din indre dialog og noter ned det du legger merke til. Spør en god venn om han eller hun kan legge merke til hvordan du snakker til deg selv. Det kan være at du har laget deg noen sannheter du også, som er med på å begrense deg og sette stopper for det livet du ønsker deg.

Hopp i det og ta det første skritt mot en fantastisk fremtid. Jeg ønsker deg lykke til og heier deg frem.

Sykkel

DU KAN!

Dette innlegget ble publisert i coaching, Gode liv, Gunn Brox, Mental trening, Motivasjon, Tips til en bedre hverdag og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar