Lar du gamle tanke- og atferdsmønstre ødelegge for deg selv?

tankemønsterHva gjør tankemønstre, atferdsmønstre og roller med deg? Er du bevisst på hvilke roller du ikler deg og hva de gjør med deg?

Har du noen gang opplevd at du har tatt på deg/iført deg en rolle? Det være seg på jobb, i et kjærlighetsforhold, i en familie, etter et brudd eller i et vennskapsforhold. Disse rollene vi ikler oss kan enten gi oss positive opplevelser eller negative, alt etter som hvordan vi har det, der og da. Som voksen kan det f.eks hende at du automatisk trer inn i barnerollen når du entrer barndomshjemmet, nettopp fordi det var slik den gang du bodde der. Treffer du gamlekjæresten igjen kan det hende du går rett inn i rollen du hadde når dere var sammen, selv om det har gått mange år og du har endret deg radikalt.  Og får du et problem går du rett inn i problemløsningsrollen du vanligvis har.

I jobbsammenheng forbindes yrkesroller med oppfattelser av hvordan jobben skal utføres, enten av deg selv, av omgivelsene eller kanskje begge deler. Roller i arbeidslivet endres i takt med utviklingen i arbeidslivet for øvrig og det kan dermed medføre store utfordringer for ansatte å skulle tilpasse seg nye roller og nye væremåter, nye metoder, nye lederstiler osv.

Jeg har opplevd det selv og også truffet flere ledere som kjenner seg igjen i problemstillingen. I lederroller jeg tidligere har hatt, har både jeg selv og mine omgivelser hatt forventninger til hvordan jeg skulle utføre jobben. Det, i kombinasjon med mangel på verktøy for å balansere negative hendelser/positivitet, gjorde at arbeidet periodevis opplevdes om kaotisk og lite tilfredsstillende. Ja, det kan gå såpass langt at ledere søker seg bort fra jobben nettopp pga. kaos og stress.  Og det var det jeg også gjorde.

Etter å ha vært borte fra lederstillingen en periode kom jeg tilbake og det skulle ikke ta lange tiden før jeg var rett tilbake til gammelt atferdsmønster i yrkesrollen. Jeg så det ikke selv men merket gradvis at arbeidsgleden forsvant, jeg begynte å grue meg til å gå på jobb og det endte til slutt opp med at jeg ble sykmeldt. Etter flere mnd. med sykefravær og deretter en lang periode med andre arbeidsoppgaver ble jeg igjen satt til å utføre lederoppgaver for en periode.

Det var i denne situasjonen at jeg ble klar over disse gamle rollemønstrene. Jeg utførte mange møter med til dels krevende innhold men denne gangen mestret jeg det godt. Og jeg merket at reaksjoner jeg tidligere hadde hatt ikke var tilstede denne gangen. Dette satte i gang en tankeprosess hos meg som medførte at jeg fikk en aha opplevelse. Jeg ble klar over disse gamle rollemønstrene og kunne nå gjøre det som trengtes for å holde meg i min nye lederrolle.

blomst

Når jeg nå i tillegg har blitt klar over at jeg kan endre oppfatning av opplevelser så gjør det meg i stand til å holde meg i min nye lederrolle og ikke minst sørge for å gjøre meg bedre i stand til å utføre min jobb og å holde meg oppe.

Hvordan står det til med deg og dine rollemønstre i livet? Er du fornøyd eller kunne du tenke deg å gjøre endringer?

Likte du mine opplevelser og kanskje også kjenner deg igjen i det jeg beskriver så er det hyggelig om du deler innlegget. Det gjør du enkelt og greit ved og trykke på dele knappen rett under her ↓

Dette innlegget ble publisert i Drømmejobben, Gunn Brox, Ledelse, Stressmestring, Tips til en bedre hverdag og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar