Et brennhett tips

I forrige blogginnlegg  fikk du 7 tips til en ryddig og stressfri hverdag. Jeg har selv fulgt tipsene og er godt i gang med å gjøre uteområdet mitt klar for late dager, god krim, sol som steker og gress mellom tærne.

 

20140614_105654

Hvordan går det med deg?  Får du unna oppgavene og har klart å lage deg en mindre stressfylt hverdag?

I tilfelle ikke, så kommer det en liten påminnelse til deg nå, like før sommeren står for døren.

– Velg deg EN ting som du gjerne vil gjøre noe med og følg deretter oppskriften min. Nå har du kommet et lite stykke lengre på vei og jeg lover deg at du ved å følge mine tips vil gå sommeren i møte mer fornøyd enn før og med litt mer senka skuldre.

Kjenn på det! Føles det bra? Jeg håper det.

Likte du tipset mitt og ble inspirert så håper jeg at du deler det med dine venner

Ha en fortsatt fin junikveld, kjære deg og nyt solens deilige stråler.

20140708_160115

Dette innlegget ble publisert i Motivasjon, Stressmestring og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar