Er det din tur nå?

Vinter i byen

Blir du med på en spennende, modig reise?

Dette blogginnlegget handler om modighet, selvfølelse, selvtillit, om å være trygg på seg selv og ikke minst ha tro på det JEG holder på med.

Om ikke jeg gjør det……………hvem F skal ha det da?

Satt og så på et program på tv her om dagen. Det var et godt program og det fikk meg til å tenke litt. Nei, ikke bare litt. Det fikk meg til å tenke mye.

Det er sannelig forskjell på mennesker og også på kjønn. Synes jeg. Mange menn er stolte, trygge, modige, driftige og full av selvtillit. De prater i vei om hva de kan og tar store ord i sin munn. Ideene plopper opp og de er ikke redde for å sette planene ut i livet. Mange har stor suksess!

Og mange kvinner tør knapt  fortelle seg selv om hva hun kan. Kvinner skal være så trygge på at det de kan – det skal de være verdensmester i. De utdanner seg, tar kurs på kurs, er redde for å fortelle omverdenen om hva de kan og sitter der og venter på den store muligheten til å få til det de ønsker å få til. Alle store planer forblir planer og de føler seg mislykket.

Hvorfor i all verden er det sånn? Det er forresten et annet kapittel jeg ikke har tenkt til å ofre særlig med ressurser på akkurat nå. Ps: det finnes forresten også både menn og kvinner som handler motsatt at hva jeg beskriver her 😉

Poenget er hva jeg har tenkt å gjøre med det!

Jeg har tidligere snakket en del om tanker, følelser og handlinger. Du blir det du tenker. Jeg spurte lesere, på siden min på Facebook, om hvilke tanker de har om seg selv. Jeg fikk ikke så mange svar og det er helt greit. Jeg visste ikke helt selv hva jeg skulle skrive der heller. Men nå vet jeg det.

Jeg er en fantastisk person!

Jeg er opptatt av at mennesker skal ha det over gjennomsnittet bra – så bra at de føler seg lykkelig mesteparten av tiden. Jeg har utdannet meg innen dette – og har jobbet som leder i mange år. Dette er noe jeg kan!  Og det har jeg også tenkt å snakke høyt om! Jeg liker å jobbe med mennesker – å kunne bidra til positiv utvikling.  Jeg kommuniserer godt, både med enkelt individer og grupper av mennesker. Jeg er en- til- en coach og teamcoach. Jeg er modig og trygg på meg selv og mine ressurser.  Jeg er åpen og direkte – av meg får du klare og tydelige tilbakemeldinger. Hva du velger å gjøre med det, er helt opp til deg selv. Jeg er lykkelig og viser det.

329504_3339805260702_741579706_o

Har du lyst til å jobbe sammen med meg, er du velkommen til det. Jeg kan bidra til at du lærer mer om deg selv, at du finner ut av hvem du er, hvem du har lyst til å være og hva du vil oppnå.

Jeg hjelper deg til å finne ut av hva du ønsker å oppnå, bli bedre på eller kutte ut.

Jeg hjelper deg til å få det livet du ønsker deg.

 

Blir du også med på denne spennende reisen?

Dette innlegget ble publisert i coaching, Gode liv, Gunn Brox, Motivasjon og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar