Individuell coaching

Her er noen eksempler som kan være forklarende:

Jeg trenger en coach for å få hjelp til å rydde opp i tankespinnet mitt

  • Du føler kanskje at det er kaos i hodet ditt – tankene spinner rundt om alt du skal, må, burde gjøre. Tiden går og du begynner å få hastverk. Klarer ikke å fatte avgjørelser. Hjelp! Hva skal jeg gjøre?
  • Coaching handler blant annet om å finne veien fra kaos til klarhet.

Jeg har noen vanskelige valg og beslutninger som skal tas

  • De fleste av oss er gjennom en mengde valg som skal tas i løpet av et liv. Og det kan ofte være vanskelig å avgjøre hvilket valg som er det riktige for meg. Redselen for å ta feil avgjørelse kan fort føre til at vi helst lar være å ta valget i det hele tatt.
  • Er det vanskelig å ta valget? Om å gjøre noe nytt, om å skifte jobb, om å slutte å røyke, om å si fra. Da er coaching et glimrende verktøy for å avklare og å komme seg videre.
  • Coaching gjør deg i stand til å velge bedre, fortere og riktigere – akkurat der du er nå.

Jeg finner ikke motivasjon

  • Du har kanskje satt deg selv noen mål – men akkurat nå finner du ikke motivasjon til å iverksette tiltak som fører frem mot målet. Du føler det ganske så slitsomt fordi du vet at du ikke har det særlig godt nå og du vet også at ting blir veldig annerledes når du får iverksett tiltakene. Frykten din og frustrasjonen over dette gjør heller ikke saken bedre for motivasjonen din.
  • I coaching fokuserer vi på å finne det som gjør deg motivert og det kan ofte være enklere enn du tror. Du vil blant annet bli kjent med dine VERDIER. Hva er viktig for deg, og hva er uviktig eller mindre viktig? Motivasjonen og drivkraften ligger i å følge det som er viktigst for deg og som dermed vil gi deg inspirasjon til å gjøre de riktige tingene.

Jeg vil bli en bedre leder

  • Å være leder er ofte en ensom oppgave. I tillegg oppleves det som overveldende med alle oppgavene som skal utføres og valg som skal tas. Som leder har du sjelden noen du kan være fortrolig med og som kan være din sparringspartner omkring dette og annet som dukker opp i løpet av en arbeidsdag. Ofte må du gå mange runder med deg selv før du tar avgjørelser.
  • En coach har trening i å lytte etter hva som egentlig er problemet og stiller gode kraftfulle spørsmål slik at coachingen åpner opp for muligheter, fremmer egne svar, skaper drivkraft og forpliktelse, fjerner hindringer, gir støtte og fokus og ikke minst skaper resultater

Legg inn en kommentar